Cadeaubon Veelgestelde vragen

Versturen van de Cadeaubon

Voor het versturen van een Cadeaubon als verrassing of teken van waardering aan familie, vrienden, bekenden of zakenrelaties dient u een tegoed te hebben in uw Cadeaubon Account. Dit kunt u controleren door u aan te melden met uw profiel bij uw Account. Alleen als u een tegoed heeft treft u dit onder het kopje Cadeaubon Account aan, anders wordt dit kopje niet getoond. Indien u geen tegoed heeft kunt u in onze winkel een Cadeaubon kopen en deze in uw Account laten bijschrijven.

Er zijn 3 manieren om een Cadeaubon te versturen:
  1. U gebruikt de link die zichtbaar is in deze sectie "Veelgestelde vragen Cadeaubon". Deze link wordt zichtbaar nadat u zich heeft aangemeld met uw profiel bij uw Account.

  2. U gebruikt de link die zichtbaar is in uw winkelwagen. Deze link wordt zichtbaar nadat u zich heeft aangemeld met uw profiel bij uw Account. Via deze link komt u op de “Verstuur Cadeaubon” pagina.

  3. U meldt zich aan met uw e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens gaat u naar uw Account. Onder het kopje Cadeaubon Account treft u een link aan naar de “Verstuur Cadeaubon” pagina.
Via bovengenoemde link komt u op de “Verstuur Cadeaubon” pagina. Hier treft u een overzicht van uw tegoed. Wanneer u een Cadeaubon verstuurd vragen wij u de volgende informatie te verstrekken:
  1. De naam van de ontvanger van de Cadeaubon.
  2. Het e-mailadres van de ontvanger van de Cadeaubon.
  3. De waarde van de Cadeaubon.
    (Aandachtspunt: u hoeft niet de volledige waarde van uw tegoed in uw Cadeaubon Account te sturen.)
In de e-mail krijgt u de mogelijkheid een korte boodschap aan de ontvanger te schrijven. Wij vragen u nadrukkelijk om te zorgen dat alle informatie die u verstrekt compleet en correct is. Voordat u de e-mail definitief kunt versturen krijgt u een overzicht van de door u verstrekte informatie. Indien deze informatie compleet en correct is kunt u daarna de e-mail versturen en anders kunt u de foutieve of ontbrekende gegevens nog wijzigen en aanvullen. Daarna kunt u de e-mail definitief versturen.

Voer uw Cadeaubon inwisselcode in: